Back to top

Puhdistamo Superfoods

Yhdellä lauseella sanottuna:
Kun on kyse Superfood-tuotteista, Puhdistamo on synonyymi Laadulle.

Ennen kuin aloitimme vuoden 2009 alussa tuomaan Superfoodeja, teimme erikoisen ratkaisun ja päätimme että emme lähde hintakilpailuun. Päätimme kurkistaa mieluummin sinne, mistä saisimme haltuumme ja myyntiin ehdottomasti maailman parhaat alan tuotteet. Tällä tiellä olemme edelleen. Pyrimme tarjoamaan ainoastaan parhaita mahdollisia tuotteita sinulle, joka olet kiinnostunut laadusta niin perusruokavaliossasi kuin Superfoodeissakin. Olemme heti alusta alkaen solmineet yhteistyösopimuksia sellaisten yritysten kanssa, jotka ovat olleet käytännössä keksimässä termiä Superfood ja joiden ajattelutapaan kuuluu läheisesti laatu.

Superfood-harrastajamaailmassa laadun käsite viedään yleensä poikkeuksellisen pitkälle. Tosiharrastajalle ei yleensä riitä että tuote on "Ihan hyvä". Puhdistamon tapauksessa laatu on parasta mitä pystymme hankkimaan. Se ei ole pelkkä laboratoriotulos puhtaudesta (vaikka nekin toki ovat perusedellytys) vaan lisäksi tuotteen koko kohtelu alusta loppuun tehdään varovaisesti ja huolellisesti. Tähän kuuluu perhemäinen yhteisö ja työntekijöistä huolehtiminen myös tuottajapäässä.

Esimerkkinä Puhdistamon tyylistä tehdä asiat, otettakoon kaakaotuotteiden ryhmä. Kaakaon nimellä myydään paljon eritasoisia tuotteita, vaihdellen täydestä roskasta erittäin hyviin tuotteisiin. Lähtökohtaisesti jo silloin kun saat käsiisi makeuttamatonta luomukaakaota, olet jo vahvasti terveyden "ilmansuunnalla".

Meillä valikoimassa mm. raakasuklaa ja snack-sekoitukset