Back to top

Argital hiustenhoito tuotteet

Argital on italialainen luonnonkosmetiikkasarja. Argital tuoteperheeseen kuuluvat vihreä savi-tuotteet, kasvojenhoito- ja vartalonhoitosarjat, anti-allergeeninen ihonhoitosarja, pohjaöljyt, eteeriset öljyt, aromaattiset hierontaöljyt, hygienia- ja pesutuotteet sekä vauvojen ihonhoitosarja.

Argital on toiminut alalla jo yli 30 vuotta ja tehnyt tunnetuksi vihreän saven monipuolisia käyttömahdollisuuksia ruumiin ulkoisessa ja sisäisessä hoidossa. Argital tuotesarjalle on myönnetty AIAB-ICEA- laatumerkit sekä seuraavat tuotekohtaiset sertifioinnit:

- BDIH -luonnonkosmetiikka laatumerkki
- DEMETER-biodynaamisen tuotteen laatumerkki
- Vegan OK – vegaanituotteen merkki

Tuotannossa raaka-aineita käsitellään mahdollisimman hellävaraisesti: Mm. Kasviraaka-aineissa suositaan luomu- tai biodynaamista tuotantoa ja dynamisaation (tuotepohjan raaka-aineiden rytminen käsittely läpi tuotantoprosessin) avulla pyritään säilyttämään tuotteen hoitoteho ja kasvien luontaiset ominaisuudet mahdollisimman lähellä alkuperäistä.

Argital vihreä savi -shampoot ja hoitoaineet vahvistavat hiusta ja ravitsevat hiuspohjaa. Ne sopivat hyvin rasittuneille ja käsitellyille hiuksille sekä hiustenlähdöstä kärsiville. Vihreä savi sisältää mm. kalkkia, joka vahvistaa hiusjuurta ja silikaa (piioksidia), joka vahvistaa hiusrakennetta. Savi pesee hellästi mutta tehokkaasti ja toimii luonnollisena kosteuttajana. Hiukset saavat mineraali- ja hivenainekylvystä uutta voimaa ja ilmavuutta.