Back to top

Ripsienpidennys-palvelut

LASH LOVERS - KLASSISET RIPSIENPIDENNYKSET

UUDET KLASSISET RIPSIENPIDENNYKSET 120€
Klassisissa ripsienpidennyksissä käytetään yksittäisiä kuituja, jotka liimataan erikoisliimalla miltei jokaiseen omaan luonnonripseen (ei pieniin, kasvuvaiheessa oleviin). Kuitujen paksuus, pituus ja kaarevuus valitaan asiakkaan luonnonripsien kunnon ja asiakkaan toiveiden mukaan. Huoltoväli vaihtelee omien ripsien kasvusta riippuen 2-4 viikkoon. Klassiset ripset antavat luonnollista näyttävyyttä ja volyymiripsiin verrattuna look on ”eritellympi”. Katsothan kotihoito-ohjeet alta!
Kesto n. 2h – 2h 30min

PIKAHUOLTO 45€
Kesto n. 45min

HUOLTO 63€
Normaali huoltoväli (2-4viikkoa)
Kesto n. 1h

HUOLTO 84€
Pitkä huoltoväli tai muuten huonokuntoiset pidennykset
Kesto noin 1h 30min
Jos ripsiä on todella vähän enää, tai ei ollenkaan,  varataan ja veloitetaan normaali uuden ripsipidennysten aika ja hinta. Huomioithan tämän ajanvarauksessa!

SWAROVSKIN KRISTALLITIMANTTI RIPSIIN 5€

RIPSIPIDENNYSTEN POISTO 20€
 

LASH LOVERS – VOLYYMIPIDENNYKSET

UUDET VOLYYMIPIDENNYKSET 130€
Volyymiripsienpidennykset ovat uudempi ja  kevyempi menetelmä tuoda ripsille näyttävyyttä. Menetelmässä liimataan erikoisliimalla jokaiseen omaan luonnonripseen useamman ripsikuidun viuhka. Volyymikuidut ovat klassisiin kuituihin verrattuna monin kerroin ohuemmat, ja siksi lopputulos onkin huomattavasti kevyempi ja luonnollisempi. Volyymiviuhkat voidaan koostaa 2-7 yksittäisestä kuidusta, minkä takia menetelmällä on mahdollista saada lopputulos näyttämään erittäin luonnollisesta erittäin tuuheaan. Lopputulos, mitä tavoitellaan määräytyy asiakkaan omien luonnonripsien kunnon ja asiakkaan omien toiveiden mukaan. Katsothan kotihoito-ohjeet alta!
Kesto n. 2h 30min – 3h

PIKAHUOLTO 45€
Kesto n. 45min

HUOLTO 68€
Normaali huoltoväli (3-5viikkoa)
Kesto n. 1h – 1h 30min

HUOLTO 84€
Pitkä huoltoväli tai muuten huonokuntoiset pidennykset
Kesto noin 1h 30min – 2h
Jos ripsiä on todella vähän enää, tai ei ollenkaan,  varataan ja veloitetaan normaali uuden ripsipidennysten aika ja hinta. Huomioithan tämän ajanvarauksessa!

SWAROVSKIN KRISTALLITIMANTTI RIPSIIN 5€

RIPSIPIDENNYSTEN POISTO 20€

Hinnat sisältävät alv.  24%, pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

HUOM! Arvostathan ammattilaisen työtä, ja ilmoitat ajoissa, mikäli et voi saapua sovittuun aikaan.
Peruutukset tulee tehdä 24h ennen varattua aikaa, tai veloitamme 50% palvelunhinnasta.
Emme hyväksy tekstiviestillä tai sähköpostiviestillä tehtyjä peruutuksia.

Ripsitesti

Asiakkaalla on mahdollisuus käydä meillä n. 15min mittaisessa ripsitestissä, ennen uusien ripsipidennysten asennusta. Testissä testataan sekä ripsiliiman, kuitujen sekä geelilappujen sopivuutta asiakkaalle. Siinä liimataan omille ripsille muutamia kuituja/viuhkoja molempiin silmiin.

Testi tulisi tehdä vähintään kolme päivää ennen täyden setin asentamista, jotta mahdolliset allergiaoireet ehtivät ilmetä. Testin läpäisy ei kuitenkaan ole takuu siitä, että allergiaa ei olisi, mutta testillä pystytään havainnoimaan pahimmat yliherkistymiset.

Kotihoito-ohjeet ja huoltoon valmistautuminen

Ripsien tehtävä on suojata silmiä pölyltä, lialta ja epäpuhtauksilta. Niihin kertyy päivittäin epäpuhtauksia ja rasvaa,  jonka takia ripsipidennyksen puhtaudesta on huolehdittava. Ripset tulee puhdistaa niille tarkoitetulla aineella esim. puhdistusvaahdoilla tai geeleillä päivittäin. Jokapäiväinen puhdistus pitää silmien alueen ja ripsientyven puhtaana ja terveenä, antaen myös tilaa uusiutuville ripsille kasvaa normaalisti. Puhtaat ripset pysyvät myös huomattavasti pidempään, sillä kertyvä lika, rasva ja hiki voivat rikkoa liimasinettiä, mikä johtaa pidennysten ennenaikaiseen tippumiseen. Puhdistuksessa ei saa käyttää öljypohjaisia tuotteita, sillä öljy huonontaa pidennysten kestoa.

 • Ripsienpidennystenlaiton/huollon jälkeen vältä ripsien kastelemista ainakin 2 tuntia.
 • Älä hankaa, hiero ja näplää ripsienpidennyksiä, sillä se voi aiheuttaa myös omien luonnonripsien ennenaikaisen irtoamisen.
 •  Älä taivuta ripsiä, äläkä mielellään käytä ripsiväriä, sillä monet ripsivärit sisältävät öljyjä, sekä sen puhdistus vaatii enemmän hankausta.
 • Jos käytät rajausta tai luomiväriä, suorita puhdistus varovasti, mutta tehokkaasti, jotta ripsityveen ei jää meikkijäämiä.
 • Harjaa ripset päivittäin ripsiharjalla (saat meiltä mukaan uusien ripsipidennysten laiton yhteydessä). Harjaus tulee tehdä kuiviin ripsiin. ÄLÄ HARJAA MÄRKIÄ RIPSIÄ
 • Tulethan huoltoon aina puhdistetuilla silmillä ! Lika luonnonripsillä estää liiman pureutumisen ripseen, jolloin liimaus jää pintakiinnitteiseksi.  Tällöin lopputulos ei kestä normaalia aikaa.
 • Puhdista ripset aina vähintään tunti ennen ripsien laittoa/huoltoa, jotta luonnonripset olisivat täysin kuivat asennukseen tullessa.
 • Suosittelemme ottamaan piilolinssit pois laiton ajaksi, jotta silmät eivät kuiva niin herkästi.
 • Jos sinulla on silmätulehdus, emme hygieniasyistä voi tehdä sinulle ripsienpidennyksiä

Kotihoito-ohjeiden noudattamatta jättäminen tarkoittaa automaattisesti, että huolloille ei ole takuuta.

Mahdollisia syitä miksi ripsienpidennykset eivät pysy

 • Luonnonripsien likaisuus ennen kiinnitystä (liima ei pureudu ripseen vaan jää pintakiinnityksellä)
 • Huono pesu/kotihoito
 • Flunssa (ripsen tyveen kertyy erittyy paljon likaa, talia, rähmää ja hikeä)
 • Öljypitoisten silmänympärystuotteiden käyttö (silmänympärysvoiteet, ripsivärit, rajaukset) tai muutoin liiallinen silmämeikin käyttö.
 • Jotkut lääkkeet, antibiootit, sairaudet (kilpirauhassairaudet), omega-3 kapseleiden/nesteiden syönti ja silmätipat voivat vaikuttaa omien luonnonripsien laatuun  ja uusiutumisaikaan ja siten heikentää ripsipidennysten pysyvyyttä.
 • Hankaus
 • Päivittäinen silmien vuotaminen ja kyyneleet
 • Lasimainen ripsi
 • Rasvainen iho
 • Hormonit (stressi, raskaus, imetys, e-pillerit)
 • Tiheä luonnonripsien uusiutuminen
 • Nukkuminen kasvot tyynyä vasten
 • Kesällä pysyvyys voi olla huonompi muun muassa kostean ilman, hikoilun ja uimisen takia
 • Huonot asennusolosuhteet (lämpötila, ilmankosteus)
 • Ei ole laitettu oikein/huono liima (liima voi olla vanhentunut tai liimatippa vaihdettu liian harvoin)

Raskaana oleville ei ole haittaa ripsien pidennyksistä, kuitenkin se on aina asiakkaan oma päätös.
Emme suosittele ripsienpidennyksiä jatkuvasti käytettäväksi alle 16 vuotiaille. (Kertaluontoisesti voidaan tehdä vanhempien luvalla esimerkiksi juhlia varten)